Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»


Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει το 2ο Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Παραγκούλια – Παρασκευοπούλου, η οποία έχασε την ζωή της στις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2015.

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ραδιοφωνίας, από 16:30 έως 19:30, με τη συμμετοχή τμημάτων των Αθλητικών Σωματείων για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, περιλαμβάνει ημερίδα με θέμα «Η Βία στον Αθλητισμό» και συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου, σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων, Α.Ο. Ιάσων, Α.Ο. Ιλίου, Α.Ε. Ιλίου, Α.Σ. Μιλτιάδης Ιλίου, Μ.Ε.Ν. Ιλίου.

Η προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων, με αφορμή την διεξαγωγή του Τουρνουά, θα ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας στο έργο του για την προώθηση του ιδεώδους της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δηλώνει σχετικά:

«Είναι σημαντικό και αναγκαίο να μνημονεύουμε τους ανθρώπους που κατά τη διάρκεια της ζωής τους εργάστηκαν για το κοινό καλό. Η Ελένη που τόσο άδικα και σύντομα έφυγε από κοντά μας, προσέφερε απλόχερα στον αθλητισμό και είμαι βέβαιος ότι θα ήταν σύμφωνη για τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού τουρνουά για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.
Ο τρόπος με τον οποίο κόπηκε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής της, κάνει επιτακτική την ανάγκη να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στο σύνολό τους για την ευρύτερη περιοχή, έτσι ώστε να θωρακιστεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα και να μην θρηνήσουμε ποτέ ξανά θύματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: