Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Ανδρέας Γεωργόπουλος: Μικρή η κατηγορία για να χωρέσει την ιστορία του Ολυμπιακού Λιοσίων . (του Κυριάκου Παντζαρίδη)

Με δήλωση του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λιοσίων, Ανδρέας Γεωργόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άνοδο που πανηγύρισε η ομάδα του στην Α’ ΕΠΣΑ υποστηρίζοντας ότι η κατηγορία που συμμετείχε η ομάδα ήταν μικρή για να χωρέσει  την τεράστια ιστορία της.
 
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου υποστήριξε:  

΄'Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η άνοδος ήταν μονόδρομος και γι αυτό το σκοπό δουλέψαμε εγώ, οι συνεργάτες μου δηλαδή τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες. Ο δρόμος γνωρίζαμε ότι θα είχε δυσκολίες τις οποίες παρότι εμφανίστηκαν τις αντιμετωπίσαμε με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να είχαμε στόχο την επιστροφή στην Α’ κατηγορία αφού η ιστορία  που έχουμε σαν ομάδα δεν μας επέτρεπε κάτι διαφορετικό. Πετύχαμε και αξίζουν πολλά μπράβο σε διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες και θεωρώ ότι φέτος έχουμε τις προδιαγραφές για να πάμε ακόμη καλύτερα’.

Ερωτηθείς εάν ο Λάκης Σμυρνής θα παραμείνει στο σύλλογο, ο γνωστός παράγοντας δήλωσε:

΄'Ένα πρόσωπο που εργάζεται σκληρά δεν μπορεί να μην του δίνεται η ευκαιρία για να πετύχει πράγματα. Ο Λάκης Σμυρνής πέτυχε και όλοι στο μυαλό μας όπως και εκείνος στο δικό του έχουμε την κοινή πορεία και την επόμενη σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος΄'.

Του Κυριάκου Παντζαρίδη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: