Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΤΟ «1st FOOTBALL SURVIBALL» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

http://4.bp.blogspot.com/-C3hyPfGj3zQ/VD5vnf3AvSI/AAAAAAAAbW0/M8gj6YLgquY/s1600/%CE%A0%CE%91.jpg
Προχθές στο Αλκαζάρ διεξήχθη το «1st Football Surviball», μια πρωτοβουλία του ΣΕΠΛ που με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Δημοτικής Αρχής, της ΕΠΣΛ, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και άλλων τοπικών φορέων, αλλά και ιδιωτών-χορηγών είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο τη στήριξη του άτυχου 4χρονου Στέφανου που υπέστη πολλαπλά εγκαύματα όταν το σπίτι που κατοικούσε στη Λάρισα πήρε φωτιά.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε το φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων ανάμεσα στον ΣΕΠΛ και τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ. Το 0-1 έκανε ο Κόντης, ισοφάρισε ο Μπακαρτζής, στη συνέχεια ο Διαμαντής πέτυχε το 1-2, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Τασιούλας.
Τον αγώνα διηύθυναν τρεις από τις παλιές δόξες της Λαρισινής διαιτησίας και όχι μόνο, οι οποίοι τιμήθηκαν για τη μεγάλη τους προσφορά στον χώρο και είναι οι κ. Λουτρίδης, Συρμακέζης και Μάνος.
ΣΕΠΛ: Καραναστάσης, Κυρίτσης, Αρβυθάς, Γκουγκούνης, Αλεξούδης, Μπακαρτζής, Γαραζανάκης, Γεωργαλάς, Κόντης, Μπατραλέξης, Δοξαράς (Τασιούλης, Πέρκας, Γκούλιος, Σολωμός, Τασιούλας, Λάζος, Καλαμάς, Γαλατσίδας, Δημόπουλος, Στεργιόπουλος, Φακίτσας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Τσεπέρκας, Λογιοτατίδης, Γιάννου, Διαμαντής, Ναβροζίδης, Αντωνίου, Ζιάκας, Λουρμπάκος, Μπελέκας, Κόντης, Παπαθανασίου (Βλασόπουλος, Μπιτχαβές), Νιτσόλας, Βέργος, Καρκαλέτσης, Μάκρας, Παπαχρήστος, Δεναξάς, Παπαδημητρίου).
Του Άρη Γκουτρουμάνη

 Φωτο: Στέλιος Μπίμπιζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: