Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

KOYTSOS I.A ΠΡΟΤΥΠΟ – SERVICE – ΔΙΑΓΝΩΣΗ

DSC_0177


Έχοντας μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο του service – διάγνωση του αυτοκινήτου σε επίσημη αντιπροσωπεία Ford,Opel δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εξειδικευμένο Πρότυπο Service – Διάγνωση. 

Σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου σας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Έχουμε εκπαιδευτεί σε πολλά τεχνικά σεμινάρια και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε την καταλληλότερη και συγχρόνως την οικονομικότερη λύση σε κάθε σας πρόβλημα.
Στο συνεργείο μας χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά και λιπαντικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Με αυτό τον τρόπο χτίζουμε μαζί σας μία σταθερή σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.

ΥΓΡΑΕΡΙΟ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

υγραέριο

Το συνεργείο μας είναι νόμιμο και πιστοποιημένο για την μετατροπή του οχήματός σας σε εναλλακτικά καύσιμα Υγραέριο – Φυσικό Αέριο.

Service Koutsos

Υπηρεσίες

Απίστευτα ΧΑΜΗΛΑ ΤΙΜΕΣ!

  • ΔΩΡΕΑΝ 24ΩΡΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ εντός του νομού Αττικής, στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ 24ΩΡΗ στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ στο συνεργείο μας προς επισκευή, από την οδική,
    στο τηλ.: 6906224572
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ σε περίπτωση ακινητοποίησης του δικού σας στις εγκαταστάσεις μας λόγω επισκευής πάνω από 2 ημέρες και για όσο αυτή διαρκέσει
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΤΕΟ πιστοποιημένο εντός της Αττικής. Εμείς θα αναλάβουμε να ελέγξουμε, να μεταφέρουμε και να σας παραδώσουμε το όχημα, απαλλάσοντας από την χρονοβόρο διαδικασία
  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
  • 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ σε εργασία και ανταλλακτικά
τεχνικόςέλεγχος
 Service Koutsos 

Service

Επικοινωνία

 Μετάβαση στο DriveMe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: