Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Ολυμπιακός Λιοσίων 5 αστέρων...

Ολυμπιακός Λιοσίων 5 αστέρων...
Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός Λιοσίων συνέτριψε 5-0 εκτός έδρας την Κορωνίδα και έδειξε πως βρίσκει σιγά σιγά το δρόμο του. Αντίθετα η Κορωνίδα και πάλι απογοήτευσε, με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μάκης Ντέτσικας.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πλησίασαν πρώτοι στο γκολ έχοντας δοκάρι στο 5' με τον Κουλούρη. Ομως στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί και με τέρματα των Γκαβζίδη στο 25', Ευαγγέλου στο 29' και Αθανασιάδη στο 38' να προηγηθούν στο ημίχρονο με 0-3. Ο Αθανασιάδης με το 2ο προσωπικό του γκολ στο 53' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Μπινιάκου στο 84'.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Μπόνης, Παπαδόπουλος, Περιφεράκης, Στίμος, Μαργέλος, Ρόκος, Κονιτόπουλος (78' Λυερός), Ματία (46' Παναγιώτου), Κουλούρης, Κοκόλης, Σου'ι'τζόγλου (86' Θεοφιλόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Τριανταφύλλου, Δούκας, Αργυρός, Πετρίτσης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης (69' Καλογερής), Γκαβζίδης (60' Μπινιάκου), Αθανασόπουλος, Αθανασιάδης, Πούλιος, Ευαγγέλου (79' Τεννές).

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ Από: www.topiko24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: