Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2004 (1-1)


Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ολυμπιακός Λιοσίων και Αστέρας 2004, καθώς έμειναν στο 1-1, κάτι που δεν ευνοεί τους γηπεδούχους στην προσπάθειά τους για παραμονή.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 52' με την κεφαλιά του Κρασσά, ωστόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λάκης Στρατής με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 62' χάρισε στην ομάδα του τον έναν βαθμό.
Πλέον οι «ευρυθρόλευκοι» ελπίζουν το επόμενο εντός έδρας μας να το δώσουν στην φυσική τους έδρα, καθώς οι εργασίες στο ΔΑΚ Ιλίου αναμένονται να ολοκληρωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και κάτι τέτοιο θα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα αποκτήσουν και πάλι την δυναμική της έδρας τους, για να καταφέρουν να μην κιντυνεύσουν στο τέλος της χρονιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταυριανουδάκης, Δούκας (74' Τομπουλίδης), Ευαγγελάτος, Στρατής, Γερακάρης, Πάγια, Τόμπρος, Φεύγας, Ντιόπ, Δούβος (31' λ. τρ. Μπεκατώρος), Ρετσόβ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαλανάκης, Ρόης, Μπίτης, Γκοβόλιας, Κρασσάς, Παπαδάτος, Βουτσάλης (53' Κρανίδης), Σκούρας, Ζουμπουρλής (89' Γιαννουλάκης), Πρασσάς, Αρντίτ
www.topiko24.gr

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ

 
  Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια: